Az évek elmúlásának jelei nem csak az arcon mutatkoznak meg, de tény, hogy az itt megjelenő ráncok, barázdák és szarkalábak nagyon bosszantóak tudnak lenni. Napjainkban, amikor a megjelenés nem csak a magánélet, hanem a munka terén is rendkívül fontos, nem mindegy, mennyire vagyunk ápoltak, fiatalos megjelenésűek. A Plasztikai Sebészeti Centrum Budapest a legjobb áron kínálja plasztikai műtéteit, mellyel garantáltan a legjobb döntést hozza. A dermaroller kezelés menete nem ér fel egy plasztikai beavatkozás nehézségi fokával, azonban nem szabad elfelejteni, hogy a tapasztalt, profi kéz nagyobb eséllyel végez minőségibb eredményt, mint az avatatlan kezek. Válassz te is profikat!

A dermaroller kezelés menete

dermaroller kezelés menete

Nem véletlen, hogy a szépségipar jelentős része épül kifejezetten arra, hogy sikerüljön néhány évvel fiatalabbnak látszani és a kereslet is egyre nagyobb e terület iránt. A bőrfiatalító eljárások között nagy népszerűségnek örvend a dermaroller kezelés, mely képes arra, hogy beindítsa a bőrben a kollagén fokozott termelését. Ez tulajdonképpen egy természetes fehérje, mely a bőr rugalmasságáért felel, ám az évekkel egyre kevesebb van jelen a bőrfelszín alatti rétegben. A kezelés során a felszíni mikrosérülések okozásával az a cél, hogy beinduljon a kollagén újraképződése.

A dermaroller kezelés gyakorisága

Az eljárás kúraszerűen ajánlott, arc esetében 5 alkalom szokott elegendő lenni, de striák és narancsbőr esetében is javasolt a módszer, ekkor azonban körülbelül 10 alkalomra lesz szükség, ami nyilván magasabb költségekkel is jár majd.

A lehetséges kiegészítő kezelések

hyaluronsavas rancfeltoltesBár kétségtelen, hogy a bőrfiatalító kezelések széles választékban állnak rendelkezésre, de vannak olyan esetek, amikor a hyaluronsavas ráncfeltöltés, a botoxinjekciók, a Drakula-terápia, vagy a korábbiakban említett dermaroller kezelés helyett, illetve annak kiegészítésére arcplasztika is javasolt a tökéletes eredmények eléréséhez. Az arcbőr mintegy megemelésével éveket fiatalodhat a páciens, de akár alsó és felső szemhéj plasztika is a beavatkozás részét képezheti egyéni igényektől és állapottól függően. A bemetszések megejtésére rejtetten kerül sor, így gyakorlatilag nem marad nyoma az eljárásnak. Általában negyven éves kor felettiek szoktak érdeklődni az arcplasztika iránt, melynek eredménye a műtét után néhány héttel látszik majd végleges formájában. A továbbiakban különböző arcplasztikai fiatalító és alakformáló lehetőségeket mutatunk be.

A teljes arc “felújítása” orrplasztikával

Van olyan eset is, amikor az orrot kell “helyrepofozni”. Ekkor az orrműtét szükséges, melyet egy klinikák orvosai garanciával vállalnak. Ha érdekelnek az arcfiatalító kezelések és a műtéti eljárások, valamint szívesen konzultálnál személyesen is szakemberrel, fordulj a legjobb klinikák valamelyikéhez, de amennyiben egyéb területek érdeklik a plasztikai sebészetnek, mint például a combplasztika, akkor is örömmel vesszük megkeresést!

Miért érdemes zsírleszívással kombinálni a nyakplasztikát?

dermaroller kezelés gyakorisága

Gyakori probléma a 40 éve felettiek számára a nyaki részek megereszkedése is, erre pedig a legjobb megoldást a nyakplasztika kínálja. Az esetek nagy részében zsírleszívásra is szükség van a területen, s a bőr, valamint az alatta húzódó izom is feszesebbre húzható, ezzel a fiatalos kontúrokat megvalósítva. Attól függően akár 2-3 órán át is elhúzódhat a műtét, hogy mekkora beavatkozásra van szükség. Bár elsőre bonyolultnak tűnhet az eljárás, de a gyakorlatban tulajdonképpen rutinszerűen végzik ma már a plasztikai sebészeteken a hasonló beavatkozásokat. További információkról a https://www.plasztikaisebeszetbudapest.org/zsirleszivas/ oldalon tájékozódhatsz.

Testformálás, fiatalítás ultracontour segítségével

Az ultracontour kezelés elősegíti, hogy fogyókúrád eredményesebb legyen, és tartósan sikerüljön megszabadulni a feleslegtől. A műtétet nem igénylő eljárásnak köszönhetően nem esel ki a munkádból, a nap folyamán bármikor beiktathatod az aktuális kezelést. A használt ultrahang kizárólag a zsírsejteket roncsolja, a szövetek, idegek és erek nem károsodnak. A kezelést követően a nyirokkeringés működésének elősegítésére és a szervezet méregtelenítésére érdemes sok folyadékot fogyasztani, az eredmények pedig még tökéletesebbé tehetőek, ha odafigyelsz a rendszeres testmozgásra és az egészséges étkezésre. Sok klinikán arra is lehetősége van, hogy zsírleszívással kombináltan válaszd a módszert, amely tovább növeli az alakformálás eredményességét.

 Szőrtelenítéssel a még fiatalosabb külsőért

Hasonló kozmetikai kezelések kapcsán az érdeklődőkben leggyakrabban felmerülő kérdés az árakra vonatkozik. Mint már említettük, kizárólag egyetlen kezeléssel nem érhetőek el látványos eredmények, ugyanis ekkor csak az éppen aktív fázisban levő szőrszálak tüntethetőek el, ami körülbelül az összes mennyiség 20%-a.

Hány alkalom szükséges a szőrtelenítésből?

szőrtelenítő kezelések

Magyarország legnagyobb online orvosi fórumán a webbeteg plasztikai tanácsadói is azt javasolják hogy a különböző eshetőségeket figyelembe véve kell meghozni a döntést. A választott módszertől függően 4-10 alkalomra is szükség lehet, ami elsősorban a fizetendő összeg szempontjából nem mindegy. Szőrtelenítés ár iránt érdeklődve célszerű tájékozódni arról, hogy az egyes klinikák milyen csomagajánlatokat kínálnak, hiszen nem ritka, hogy egyes testrészek kombinált szőrtelenítése, több alkalmat magába foglalóan kedvezményesebb áron érhető el, mintha egyesével fizetné a kezeléseket. Szeretne többet megtudni az alkalmazott módszerekről, azok előnyeiről és hátrányairól? A már számtalanszor bizonyított klinikák és szalonok kínálatában valószínűleg Te is megtalálod majd azt, amely minden szempontból megfelel elképzeléseidnek.