A mellfelvarrás Budapest árak tekintetében sem sokkal magasabb, mint a vidéki klinikákon. A választás azonban mégsem egyszerű napjaink szolgáltatói között, hiszen rendszerint több szempont figyelembevételével teszik le az érdeklődők egyik vagy másik klinika mellett a voksot. A várható költségek természetesen nem elhanyagolhatóak, de a profizmusra is megéri ügyelni. Ez akkor is így van, ha az egyik legnépszerűbb plasztikai beavatkozásról, a mellfelvarrásról van szó.

mellfelvarrás

A feszes, formás keblek sokak számára egyet jelentenek a nőiességgel. Az évek múlása, a várandósság időszaka vagy a súlyingadozás azonban a mellek állapotára is rányomja a bélyegét. Míg a sportolással elérhető a vonzó alak, de a keblek méretén, formáján, állapotán kizárólag a plasztikai sebészet segíthet. Sok nő szenved a megereszkedett mellek hátulütőitől, melyek a magabiztosságra is negatív hatással vannak. Jó hír azonban, hogy ma már rutin beavatkozás keretein belül alakíthatóak a keblek a kívánt méretre, formára, vagy emelhetőek a kellő magasságba.

 

Mellfelvarrás Budapest árak: mitől függ a költség?

A mellfelvarrásra többféle eljárás is bevethető, és mindig egyéni adottságok függvénye, hogy miként hozható ki a legtöbb a természet adta helyzetből. Persze az árak is ennek megfelelően alakulnak. Ha mellimplantátum beültetésével lehet a legszebben korrigálni a kebleket, akkor az implantátum költségeivel is célszerű számolni. Így biztosan milliós tétel fölött várhatóak a költségek. A mellfelvarrás önmagában már 700-800 ezer forintos áron is megvalósítható.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a várható pontos összegeket személyes konzultáció után lehet megismerni. Ahányan vagyunk, annyiféle elképzeléssel és persze kiindulási állapottal rendelkezünk. Nem mindegy az sem, hogy mit tartalmaz az ár. Vannak klinikák, ahol az altatásért és a kórházi tartózkodásért plusz költségeket számolnak fel, máshol mindent tartalmaz a kalkulált árajánlat.

 

Akár az implantátum beültetése is elegendő lehet!

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a kisebb fokú megereszkedés esetén az implantátum beültetése is megfelelő választás. Ilyenkor a lógó mellek visszanyerik korábbi feszességüket. A mellfelvarrás Budapest árak tekintetében attól is függ, milyen töltőanyagot választunk. Az implantátum a leginkább népszerű, de vannak, akik nem szeretnének idegen anyagot testükben tudni. Ilyenkor a saját zsírral való feltöltés is egyfajta alternatívát kínálhat. Ennek előnye, hogy a test más kritikus pontjairól távolítható el a zsír.

 

A nagy mellek csak mellfelvarrással korrigálhatóak

A méretes keblek már csak súlyuknál fogva is hajlamosak a megereszkedésre. Ilyenkor az implantátum beültetése nem bizonyul elegendőnek, és a felesleges bőrfelület eltávolítása is szükséges. A mellfelvarrás többféle módszerrel is elvégezhető, rendszerint a bemetszések formája határozza meg azt, hogy miként történik a beavatkozás. Ha jelentős lógásról van szó, akkor rendszerint a fordított T bemetszés mellett döntenek a szakemberek. Mivel ilyenkor a mellméret csökkenése várható, ezért szóba kerülhet a mellfelvarrással kombinált mellimplantátum behelyezése is.

 

 

Mellfelvarrás kisebbítéssel? Ilyen is létezik!

mellfelvarrás árak

A nagy mellek nem csak előnyökkel járhatnak. Az érintettek ismerik azokat a negatívumokat, melyekkel meg kell küzdeniük a hatalmas keblek tulajdonosainak. A bőrbetegségek, az öltözködési nehézségek, az esztétikai hátrányok mind elfelejthetőek azonban a mellfelvarrás kisebbítéssel történő kombinálásával.

Több klinikán is ingyenesen elérhető az első konzultáció, melynek köszönhetően képet kaphat az érdeklődő lehetőségeiről és a várható költségvonzatról. Érdemes több klinikát is felkeresni, így minden információ birtokában hozható döntés a mellplasztika témájában.